Tillbyggnation Göteborg


TILLBYGGNATION GÖTEBORG

Vi på Majek hjälper er mer än gärna med tillbyggnad av alla slag och uppfyller de önskemål ni har en en stilfull byggnation. Tillbyggnader som resulterar i större och smartare utrymmen av bostaden eller fastigheten. Vi tar oss an mindre liksom mer omfattande arbeten, hos  oss är mycket noggranna med att utgå från era önskemål och krav. Målet är sedan att skapa en säker och välfungerande miljö som underlättar i vardagen.

BYGGFIRMA GÖTEBORG

Alla medarbetare på Majek har den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra arbetet av er tillbyggnation. Oavsett om arbetet omfattar större planlösning eller tillbyggnad av enskilda rum kan vi lösa arbetet åt er med professionellt resultat. Vi är en byggfirma som tar vårt jobb med största allvar och besitter de försäkringar samt kvalitetskrav som krävs för att utföra arbetet. Tveka inte att kontakta oss vid frågor och funderingar eller offert för just er lösning.

Tillbyggnation, Majek

Begär kostnadsfri offert

DIN LOKALA SNICKARE I STENUNGSUND

Majek Bygg & Entreprenad är ett byggföretag med lång erfarenhet inom byggsektorn. Vi arbetar med både små och stora byggprojekt så som badrumsrenovering, köksrenovering, totalrenovering, tillbyggnation, fuktskador, konstruktion, snickeri m.m.

© Majek

FÖLJ OSS

Kontakta oss

Tel: 0303-168 80

Epost: info@majek.se