Byggföretag Göteborg


Renovering GÖTEBORG

Ombyggnad eller ändring av en redan befintlig byggnation är något som vi på Majek är väl utbildade att utföra. När ni kontaktar oss tar vi hänsyn till de önskemål och krav som ni har. Vi arbetar sedan utifrån den kunskap och erfarenhet som vi besitter för att resultatet ska bli väl fungerande och säkert. Våra medarbetare tar sig an stora och små projekt inom allt som en renovering innebär. Trapphus som behöver fräschas upp, moderna och snygga lokaler för kontor, ett nytt kök till småbarnsfamiljen eller så rustar vi upp en förfallen och osäker tillbyggnad.

SÄKRA RENOVERING

På Majek har vi alla de försäkringar som krävs och vi besitter kvalitetskraven så att ni som kund ska känna trygghet. Vi fixar renoveringar av mindre projekt liksom större och största fokus ligger på er som kund. När vi lämnar arbetsplatsen ska Renoveringen vara säker och väl fungerande efter era behov och förutsättningar.

Ombyggnation, Majek

Begär kostnadsfri offert

DIN LOKALA BYGGFÖRETAG I GÖTEBORG

Majek Bygg & Entreprenad är ett byggföretag med lång erfarenhet inom byggsektorn. Vi arbetar med både små och stora byggprojekt så som badrumsrenovering, köksrenovering, totalrenovering, tillbyggnation, fuktskador, konstruktion, snickeri m.m.

© Majek

FÖLJ OSS

Kontakta oss

Tel: 0303-168 80

Epost: info@majek.se