Snickare kungälv


Om oss

Majek Bygg & Entreprenad är ett byggföretag Kungälv med lång erfarenhet inom byggsektorn. Vi arbetar med både små och stora byggprojekt så som badrumsrenovering, köksrenovering, totalrenovering, tillbyggnad, fuktskador, konstruktion, snickeri m.m.

Genom kunnig, kompetent och professionell vägledning vill vi tillmötesgå våra kunders önskemål, Som byggföretag är vi väldigt fokuserade på att uppnå kvalité i allt vi gör.

Anlitar man oss så får man alltid ett högkvalitativt arbete utfört – oavsett om det handlar om altanbyggnation badrumsrenovering  eller en fasadrenovering. Våran byggföretag tummar aldrig på kvaliteten.

byggföretag kungälv, Majek


Våra värdegrunder leder oss rätt

Skillnad mellan oss och andra byggföretag Göteborg är att vi arbetar efter värdegrunder. Vi har tagit fram dessa själva och ser alltid till att följa dem till punkt och pricka. Det leder till bättre arbeten, det leder till bättre dialog mellan oss och kund och det leder till en schysstare arbetsplats.

Genom ett korrekt bemötande så ger man positiv energi till varandra – till våran kund. Det skapar en trevligare arbetsmiljö som i sin tur leder till bättre jobb. Som kund kommer du att mötas med respekt och ett positivt humör av oss.

Under ett projekt så är det naturligt att frågor dyker upp. Många företag gör sig oanträffbara under tiden arbetet pågår. Vi gör tvärtom: du som kund ska kunna nå oss när som helst och fråga om precis vad du vill. En självklarhet – det är du som bestämmer.

Det leder oss till rådgivning och vikten av att se dina behov. Du kanske ändrar dig, du kanske känner osäkerhet eller vill ventilera någonting annat? Vi finns där för dig, genom hela resan.

Vi kommer alltid på utsatta tider och vi håller hårt på att arbeta då vi är på plats. Ingen springer iväg med mobilen om det inte är någonting jobbrelaterat. Den tidsplan vi kommit överens om ska hållas. Skulle något problem dyka upp längs vägen så är du den första som får veta och utifrån dina önskemål så hittar vi i så fall alternativa lösningar.

Viktigt är att du delger oss dina förväntningar och att vi – baserat på dessa – kan skapa en plan som leder oss rätt. Du ska vara nöjd med jobbet och känna att de förväntningar och förhoppningar du haft verkligen är uppnådda. Kommunikationen oss emellan är viktig för att nå målen.

Exempelvis  idag är referenser viktigare än någonsin. Vi vårdar våra kundrelationer och det bevisas av att flertalet väljer oss även för nästa projekt.

Är du nöjd så är det också troligt att du återkommer. Det är också vårt mål. Skapar vi goda relationer med våra kunder så ger det oss mer jobb

 

Nyckeln till högkvalitativa resultat som ligger i linje med kundens förväntningar ligger i att inkludera kunden i fråga. Anlitar du oss för att bygga om hemma hos dig så är det också viktigt att din röst blir hörd.

Det är för oss en självklarhet att beställaren har sista ordet. Vi öppnar alltid upp för god kommunikation, för frågor och för diskussioner i syfte att minimera missförstånd. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter önskemål, krav och behov – även efter att ett arbete tagit fart. Genom en rak, öppen och ärlig dialog så hamnar man rätt i det färdiga resultatet. Du betalar oss för vår expertis, men det är din resa det handlar om. Självklart ska du vara ombord på båten!

Kontakt person

Vi tar ett stort ansvar för alla våra byggprojekt och dess kvalité. Vårt mål är naturligtvis att våra kunder alltid ska vara fullt nöjda vid avslutat projekt.

byggföretag kungälv, Majek

Benjamin Majekodunmi

Snickare/Projektledare

Tel: 076 – 234 35 41
Epost:
benjamin.Majekodunmi@majek.se

byggföretag kungälv, Majek

Börje Johansson

Ekonomi

Tel070 – 860 14 75
Epost:
borje.Johansson@majek.se

DIN LOKALA SNICKARE I GÖTEBORG

Majek Bygg & Entreprenad är ett byggföretag med lång erfarenhet inom byggsektorn. Vi arbetar med både små och stora byggprojekt så som badrumsrenovering, köksrenovering, totalrenovering, tillbyggnad, fuktskador, konstruktion, snickeri m.m.

© Majek

FÖLJ OSS

Kontakta oss

Tel: 0303-168 80

Epost: info@majek.se