Byggföretag göteborg

NYBYGGNATION
GÖTEBORG

Vi på Majek är ett komplett byggföretag i kungälv  som lyser med stor snickarglädje året om. Som kund hos oss har man möjlighet att få hjälp med det mesta inom bygg och det som omfattar arbetet. Vi ägnar oss åt nybyggnationer av alla slag, stora liksom små där största fokus ligger på er som kund. Vi lyssnar på era önskemål och arbetar därifrån efter kvalitativa och säkra metoder.

ALLA TYPER AV HUSBYGGNATIONER

Vi utför bygguppdrag runt hela Kungälv eller närområde  med omnejd. När man söker efter snickare i Kungälv eller i närområdet som ska utföra nybyggnation är det viktigt att de besitter den kunskap och erfarenhet som krävs för byggprojektet. Vi uppfyller alla kvalitetskrav och har de försäkringar som krävs för att genomföra jobbet åt er.

Företag liksom privatpersoner är varmt välkomna till oss om ni har frågor eller funderingar på att bygga hus, bygga villa, bygga lägenhet, bygga garage, bygga fritidshus eller andra av våra byggtjänster.

Du har möjlighet till en snabb och gratis offert det är något som alltid är en självklarhet för oss.

Nybyggnation, Majek

Begär kostnadsfri offert

DIN LOKALA BYGGFÖRETAG I STENUNGSUND

Majek Bygg & Entreprenad är ett byggföretag med lång erfarenhet inom byggsektorn. Vi arbetar med både små och stora byggprojekt så som badrumsrenovering, köksrenovering, totalrenovering, tillbyggnation, fuktskador, konstruktion, snickeri m.m.

© Majek

FÖLJ OSS

Kontakta oss

Tel: 0303-168 80

Epost: info@majek.se