Köksrenovering Göteborg

KÖKSRENOVERING GÖTEBORG 

Kunder som söker sig till oss på Majek har varierande önskemål angående sin köksrenovering. Vi tar oss an stora och omfattande renoveringar och utgår från de behov och förutsättningar ni har. Med stor snickarglädje går vi in i arbetet och anpassar helhetslösningar för att underlätta i vardagen. En köksrenovering kan bestå av såväl byten av köksluckor, bänkar, trösklar och knoppar till mer krävande arbeten som tillbyggnad eller ombyggnad av väggar, balkar, fönster samt anpassningsbara system. Era önskemål står högt i fokus, därefter fixar vi kvalitativa lösningar som håller lång tid framöver.

RENOVERA KÖK KUNGÄLV

Självklart uppfyller vi kvalitetskraven och är försäkrade för arbetet. Köksrenoveringar har olika utgångspunkt som varierar från kund till kund. Vi ser alltid till att leverera säkra och väl fungerande resultat till alla kunder som söker sig till oss, oavsett privatperson eller byggföretag Göteborg. Ni är varmt välkomna att byta idéer och lösningar så vi kan skapa drömköket efter era förutsättningar. 

kÖKSRENOVERING, Majek

Begär kostnadsfri offert

DIN LOKALA BYGGFÖRETAG I GÖTEBORG

Majek Bygg & Entreprenad är ett byggföretag med lång erfarenhet inom byggsektorn. Vi arbetar med både små och stora byggprojekt så som badrumsrenovering, köksrenovering, totalrenovering, tillbyggnation, fuktskador, konstruktion, snickeri m.m.

© Majek

FÖLJ OSS

Kontakta oss

Tel: 0303-168 80

Epost: info@majek.se