Fasadrenovering Göteborg


FASADRENOVERING GÖTEBORG

Upprustning av fasaden är nödvändigt för att ständigt bibehålla de egenskaper huset behöver. Vi på Majek hjälper er med fasadrenovering av bl.a. villor, fastigheter och större bostadsområden. Vi utgår från de förutsättningar ni har och utför sedan de arbete som är nödvändigt för att fasaden ska må bra på såväl utsida som insida. Fasadarbeten kan vara olika omfattande och vi på Majek tar oss an de flesta oavsett stora eller små uppdrag. Renovering av såväl gamla fasader till nya anpassas och genomförs av behöriga byggare.

RENOVERA FASAD I VÄST

Det krävs rutin och kunskap för att genomföra en korrekt fasadrenovering. Vi hjälper dig som är stationerad i Kungälv med omnejd att utföra arbetet. Majek är en behörig byggfirma som vänder sig till såväl privatpersoner som företag. Varmt välkomna att kontakta oss vid frågor och funderingar eller för offert

Fasadrenovering, Majek

Begär kostnadsfri offert

DIN LOKALA BYGGFIRMA I STENUNGSUND

Majek Bygg & Entreprenad är ett byggföretag med lång erfarenhet inom byggsektorn. Vi arbetar med både små och stora byggprojekt så som badrumsrenovering, köksrenovering, totalrenovering, tillbyggnation, fuktskador, konstruktion, snickeri m.m.

© Majek

FÖLJ OSS

Kontakta oss

Tel: 0303-168 80

Epost: info@majek.se