Byggfirma Kungälv

Våra byggtjänster vi erbjuder

Byggtjänster och diverse renoveringar är det som Majek bygg & entreprenad erbjuder. Vi har väldigt mycket kunskap inom byggbranschen och genom den kunskapen har vi möjlighet att erbjuda ett brett urval av byggtjänster.

Hos oss får du ett komplett byggföretag där alla våra byggarbete ska utföras på allra bästa sätt. Vi gör många typer av byggarbete bland annat utbyggnation, ombyggnation, Nybyggnation, Badrumsrenovering, Fasadrenovering, Renovering av kök, Altanybyggnation samt renoveringar.

Vidare kan du ta del av alla våra byggtjänster via länkarna nedan.

 

Vi ser våra byggtjänster som spännande utmaningar

Urval av våra byggtjänster

Byggtjänster, Majek
Stomme
Byggtjänster, Majek
Fasadrenovering
Byggtjänster, Majek
Takläggning
Byggtjänster, Majek
Uterum
Byggtjänster, Majek
Badrum
Byggtjänster, Majek
Innertak & mellanväggar
Byggtjänster, Majek
Dörrar och fönster montering
Byggtjänster, Majek
Carport
Byggtjänster, Majek
Altaner
Byggtjänster, Majek
Tilläggsisolering
Byggtjänster, Majek
Friggebod

Går du i tankarna om en badrumsrenovering, köksrenovering eller kanske en ombyggnation alternativt en av våra andra alternativ av våra övriga byggtjänster som vi erbjuder så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Fyll gärna i vårt offert formulär så skickar vi dig en kostnadsfri offert så snart vi kan.

Letar du snickare Kungälv så har du hittat helt rätt vi är ditt lokala Byggföretag med säte i Kungälv. Vi utför även byggrenoveringar Göteborg och på övriga platser runt om Västra Götaland. Med det sagt så är vi inte begränsade till att endast utföra bygg Kungälv.

  • Med hjälp av alla våra proffessionella snickare kungälv så har vi genom åren lyckats hålla en väldigt hög nivå på våra byggen och därmed fått många kunder som har anlitat oss för sina.
  • Byggrenoveringar Stenungsund
  • Byggrenoveringar Göteborg

Slutligen vill vi på Majek bygg & entreprenad förtydliga att våra snickare kungälv representerar ett seriöst och trovärdigt byggföretag med toppkvalité på våra byggprojekt oavsett om du vill.

  • Bygga hus stenungsund
  • Bygga hus Kungälv
  • Bygga hus i övriga områden runt om Västra götaland.

Begär offert redan idag så blir du kontaktad av oss inom kort välkommen.

DIN LOKALA BYGGFIRMA I GÖTEBORG

Majek Bygg & Entreprenad är ett företag med lång erfarenhet inom byggsektorn. Vi arbetar med både små och stora byggprojekt så som badrumsrenovering, köksrenovering, totalrenovering, tillbyggnation, fuktskador, konstruktion, snickeri m.m.

© Majek

FÖLJ OSS

Kontakta oss:

Tel: 0303-168 80

Epost: info@majek.se