Bygga hus Stenungsund

Bygga hus Stenungsund

Bygga hus Stenungsund är det vi ägnar oss åt. Vi är ditt lokala, seriösa och proffessionella byggföretag Stenungsund med omnejd.

Går du i byggtankar och drömmer om ett nybyggt hus så har du hittat helt. Majek bygg & entreprenad gör jobbet, vi har både kunskap och kompetens för att bygga hus Stenungsund. Hos oss utför vi alla former av byggtjänster såsom.

Vi är ett komplett byggföretag Stenungsund som utför allt från nybyggnationer, tillbyggnationer och ombyggnationer. Tveka inte att kontakta oss om du går i byggtankar.

Kontakta oss

Vi utför alla typer av byggrenoveringar Stenungsund där inget jobb är för stort för oss. Har du frågor eller funderingar kring din badrumsrenovering eller köksrenovering

Alternativt något av våra andra byggtjänster vi erbjuder så skicka en offertförfrågan redan idag så svarar vi så fort vi kan.

Byggprojekt vi är stolta över

Kundnöjdhet är ett viktigt ledord inom vårat byggföretag Stenungsund och det har präglat hela våran verksamhet till att alltid ta oss an våra byggprojekt och utföra dom med stor proffessionalitet.

Vi strävar alltid efter att känna stolthet över alla våra byggprojekt vi tar på oss och det är en förutsättning för alla våra snickare Stenungsund. 

Bygga hus stenungsund, Majek

DIN LOKALA HANTERKARE I KUNGÄLV

Majek Bygg & Entreprenad är ett företag med lång erfarenhet inom byggsektorn. Vi arbetar med både små och stora byggprojekt så som badrumsrenovering, köksrenovering, totalrenovering, tillbyggnation, fuktskador, konstruktion, snickeri m.m.

© Majek

FÖLJ OSS

Kontakta oss:

Tel: 0303-168 80

Epost: info@majek.se