Badrumsrenovering Göteborg


BADRUMSRENOVERING GÖTEBORG

Vi tar oss an alla typer av renoveringar även de som omfattar våtrum som att renovera badrum. Det är viktigt att anlita en firma som besitter kunskap inom området när man ska renovera badrum. Fukt ska inte tränga igenom och allt behöver vara säkrat ända från grunden av arbetet. Vi på Majek hjälper dig med badrumsrenoveringar av olika slag. Det kan vara omfattande renoveringar som innebär rivning ända ner till grunden och in i väggarna. Eller renovering där vi bygger och rustar upp badrummet för att skapa ett fräscht och hygieniskt område.

VI BYGGER FÖR ATT BEHAGA DIG

Vid alla de arbeten vi utför oavsett badrumsrenovering eller andra tjänster besitter vi kvalitetskraven som gäller. Vi är också försäkrade om något mot all förmodan skulle inträffa. Men vårt mål är att ni alltid ska få ett säkert och väl fungerande badrum att bruka under lång tid framöver. Vid frågor och funderingar kan ni kontakta oss och självklart även för offert.

Badrumsrenovering, Majek

Begär kostnadsfri offert

DIN LOKALA BYGGFÖRETAG I GÖTEBORG

Majek Bygg & Entreprenad är ett byggföretag med lång erfarenhet inom byggsektorn. Vi arbetar med både små och stora byggprojekt så som badrumsrenovering, köksrenovering, totalrenovering, tillbyggnation, fuktskador, konstruktion, snickeri m.m.

© Majek

FÖLJ OSS

Kontakta oss

Tel: 0303-168 80

Epost: info@majek.se